نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و چین(۲۶ تیر ۱۴۰۴)| بردیم، به راحتی آب خوردن فرصت‌طلبی ازبک‌ها از شرایط فوتبال ایران چند بازیکن پرسپولیس در خطر جدایی اجباری مشکل دریبل‌زن‌ها در پرسپولیسِ هاشمیان پرسپولیس منتظر پیشنهاد تراکتور | لطفاً دفاع راست بدهید فرماندار مشهد: شاهد روندی از رونق در حوزه ورزش در روستا‌ها هستیم پخش زنده بازی والیبال ایران و لهستان (۲۵ تیر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین اندونگ در آستانه بازگشت به استقلال | توافق برای عقد قرارداد ۲ساله ویدئو | سلام نظامی ملی‌پوشان فوتبال بانوان هنگام پخش سرود ایران پیش از بازی با لبنان ساپینتو به مدیران استقلال: محمدی به تمرینات بازگردد جمله زشت جباری علیه پیشکسوتان استقلال توافق بی‌تاثیر پرسپولیس و تراکتور | محرومیت بیرانوند قطعی است لوکاس واسکز از رئال مادرید جدا شد باشگاه استقلال: حسینی به‌زودی قرارداد می‌بندد واکنش مدیرعامل تراکتور به بازگشت ترابی به پرسپولیس قایدی، خرید جدید النصر + عکس باشگاه استقلال درخواستی برای بخشش ساپینتو به کمیته استیناف ارسال نکرده است حردانی: سرباز استقلالم + عکس خیال تراکتور از محروم نشدن بیرانوند راحت است؟
سرخط خبرها

سقوط اعتبار فوتبال ایران در آسیا با کاهش سهمیه لیگ نخبگان| فقدان زیر ساخت و مشکلات عدیده

  • کد خبر: ۲۲۴۳۱۳
  • ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۸
سقوط اعتبار فوتبال ایران در آسیا با کاهش سهمیه لیگ نخبگان| فقدان زیر ساخت و مشکلات عدیده
کنفدراسیون فوتبال آسیا فقط یک سهمیه قطعی به فوتبال ایران داده و تنها قهرمان لیگ برتر قطعا در لیگ نخبگان حضور خواهد یافت.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، کنفدراسیون فوتبال آسیا در اقدامی قابل پیش بینی تعداد سهمیه‌های قطعی فوتبال ایران در آسیا را به عدد یک کاهش داد. تصمیمی که اعتبار فوتبال ایران در این قاره را خدشه دار خواهد کرد. هرچند که در بخش ملی همواره فوتبال ایران اثرگذار بوده و با صعود مکرر به جام جهانی فوتبال نام نیکی از خود به یادگار گذاشته و در جام‌های جهانی نیز عملکرد تحسین برانگیزی مقابل بزرگان داشته است، اما به طور قطع کاهش تعداد سهمیه‌های فوتبال ایران در آسیا تصمیمی است که نگاه‌ها را نسبت به نحوه باشگاهداری در ایران بی اعتماد خواهد کرد.

روزی که تصمیم گیران در راس فوتبال ایران نام لیگ برتر را بر فوتبال ایران نهادند، قرار بود فوتبال در رده باشگاهی هرسال رشد کند، اما هرسال که گذشت فوتبال در رده باشگاهی با افت محسوس فنی مواجه شد. البته این سقوط بیشتر مربوط به زیرساخت‌های فوتبال ایران است و گرنه به لحاظ فنی همه آسیا می‌دانند که بازیکنان ایرانی تا چه اندازه برفوتبال تسلط دارند، اما فقدان امکانات سخت افزاری لازم در فوتبال ایران موجب شده دست مسئولان در کنفدراسیون فوتبال آسیا برای کاهش سهمیه فوتبال ایرا باز باشد. هرچند که نباید از این واقعیت غافل بود که بدهی‌های کلان به بازیکنان و پرونده‌های متعددی که علیه باشگاه‌های فوتبال ایران در فیفا باز شده نیز مزید برعلت است تا از سهمیه قطعی ایران کاسته شود.


همین حالا روشن نیست که اگر استقلال یا پرسپولیس قهرمان آسیا شوند، آیا برای فصل بعد مجوز لازم را کسب خواهند کرد یا خیر و زمزمه حذف استقلال از آسیا به دلیل بدهی به سانتاکلارا همچنان شنیده می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->